Popularne novice

16 otrok nadušenih iz letovanja »fiho 2020« na Debelem rtiču

25.08.2020

V okviru dobrodelnega projekta »Fiho letovanje otrok iz socialno ogroženih družin 2020« smo tudi letos omogočili enotedensko letovanje šestnajstim otrokom iz območja OZ RKS Novo mesto (petim iz MO NM, trem iz Žužemberka, po dvema pa iz Šmarjeških Toplic, Dolenjskih Toplic, Straže in Šentjerneja).

V Mladinskem zdravilišču RKS Debeli rtič so letovali od 15. 8. do 22. 8. 2020. Otroci so se na letovanju kopali v bazenu in morju, igrali družabne igre, se športno udejstvovali v različnih športih ter ustvarjali.
Obilo gibanja na morskem zraku in druženje s prijatelji bodo prav gotovo ostali nepozabni.

In še vtisi otrok:

»Na letovanje na Debeli rtič sem letos odšla že petič. Vsako leto se tja vrnem rada, ker mi je na letovanju lepo, saj tam spoznavam nove prijatelje, se kopam v morju in tam nabiram školjke.
Letos mi je bilo zelo lepo. Imela sem zelo prijazno animatorko, zvečer pa smo imeli disko večer. Moram priznati, da mi ni bilo nič dolgčas, prav uživala sem.
Če bom imela še možnost it na letovanje, se ga bom z veseljem udeležila«

Tina, 8 let

»Na letovanju na Debelem rtiču sem se imela zelo lepo. Bila sem v skupini Angelčki. Imela sem prijazno animatorko, ki nas je spravljala vedno v dobro voljo. Veliko smo peli in plesali. Imeli smo se super.«

Špela, 10 let

»S sestrico sva se imeli na Debelem Rtiču super! Učiteljice tam so zelo prijazne. S sestrico bi z veseljem šle še drugo leto.»

Julija in Lara, 11 in 6 let

Peljimo jih na morje 2020
Nazaj na seznam
Siniša Trputec 100-Ič daroval kri
Nazaj na vrh