Popularne novice

Priznanja in zahvale za humanitarne dejavnosti z mladimi

18.05.2021

Že drugo šolsko leto nas epidemija pri izvedbi humanitarnih dejavnosti omejuje, a smo s prilagoditvijo marsikaj izvedli.

Od novembra poteka Telefonsko družabništvo s starejšimi, na jesenski natečaj Nisi sam – pismo drobne pozornosti smo prejeli preko 1000 pisem, aprila smo uspešno izpeljali Dan za spremembe, kjer smo nadaljevali s telefonskimi klici starejših in pisanjem novih pisem. Nekaterim šolam je uspelo izpeljati Košarico, izvedli smo tudi krvodajalske akcije za mlade in še nekaj drugih akcij.

Najbolj prizadevnim udeležencem, mentorjem in prostovoljcem se bomo za njihovo delo v šol. letu 2020/21 zahvalili na krajši prireditvi, ki bo v torek, 25. 5. 2021, ob 10.00 na prostoru pred ali v Humanitarnem centru OZ RKS NM. Podelili bomo izredno priznanje za dolgoletno mentorsko delo na šoli, štiri posebna priznanja za zmagovalne ustanove pri pisanju pisem, 15 priznanj naj prostovoljcem, štiri posebne zahvale za mentorje in posameznike, ki pri svojem delu dosegajo izjemne rezultate, 54 zahval mentorjem pa bomo poslali na šole.

Zaradi varnosti pred širjenjem okužbe s covidom na prireditev vabimo le nagrajence in predstavnike medijev .

Zelemenjava- pomlad 2021
Nazaj na seznam
Podelitev priznanj prostovoljcem oz RKS Novo...
Nazaj na vrh