Popularne novice

V OZ RKS Novo mesto dobro sodelujemo tudi s podjetji, zavodi, društvi in ob dnevih krvodajalstva sta se tradicionalno odločili darovati kri tudi zaposleni Komunale Novo mesto in Knjižnice Mirana Jarca Novo mesto.

Gospa Sonja iz Komunale je zapisala in nagovorila svoje sodelavce: "Prepričani smo, da je družbena odgovornost edina prava pot za razvoj podjetja. Že deveto leto zapored komunalci darujemo kri, to življenjsko pomembno tekočino. Družbena odgovornost je tako postala način življenja in delovanja našega podjetja. Zaradi epidemije COVID-19 je zadnje čase pogosto primanjkuje, saj na žalost dnevne količine velikokrat ne zadoščajo več. Daruj tudi ti."

Gospa Brigita iz Knjižnice Mirana Jarca pa je zapisala: "S poudarkom na zdravstveni pismenosti želimo tudi sicer vse obiskovalce spomniti, da je zdravje samo eno, pomembo in v ta namen lahko veliko naredi posameznik sam, predvsem z upoštevanjem smernic zdravega življenja in zdravnikovih nasvetov. Samo zdrav človek lahko pomaga pomoči potrebnim, med drugim, daruje kri."

Hvala, ker ste se tudi tokrat odzvali, računamo na vas tudi v prihodnje.

Počitniški humanitarni teden mladih – nisi sa...
Nazaj na seznam
Priznanja za krvodajalce jubilante v Škocjanu
Nazaj na vrh