Popularne novice

Spoznavni uvodni mesec september, ki se je začel s 1. 9. 2021 in končal 30. 9. 2021, smo s četrto skupino socialne aktivacije »MOST« zaključili z izletom po domačih krajih.

Nova skupina, novi udeleženci, nova poznanstva. Ponovno se je sestavila skupina petnajstih posameznikov, ki so se prostovoljno vključili v program socialne aktivacije z motivacijo, da najdejo nove možnosti za življenjske poti.

Med spoznavnimi aktivnostmi v prvem tednu si je skupina nadela ime OPTIMISTI. S tem motom smo korakali tudi skozi vse dejavnosti in srečanja.

Ob zaključku prvega modula smo se podali na team building izlet. In sicer smo se 23. 9. 2021 podali na raziskovanje bližnjih krajev. Ogledali smo si Klevevž oziroma Zvenečo skalo, kjer smo spoznali njegovo zgodovino. Seveda smo morali z namakanjem nog preizkusiti, da je temperatura v klevevški toplici še primerna za kopanje. Pot nas je vodila do Kartuzije Pleterje. Ogledali smo si njihovo kapelico in multivizijo ter v bližini muzej na prostem. Izlet smo zaključili z ogledom dolenjskih Benetk - Kostanjevice na Krki in spoznali njeno bogato zgodovino.

Krvodajalska akcija za študente "častim 1/2 l...
Nazaj na seznam
Utrinki iz aktivnosti v septembru
Nazaj na vrh