PODELITEV PRIZNANJ KRVODAJALCEM V ŠKOCJANU

PODELITEV PRIZNANJ KRVODAJALCEM V ŠKOCJANU

01.07.2022

Včeraj, 30. junija, smo v Škocjanu, podelili priznanja 28 krvodajalcem jubilantom, ki so kri darovali od 10-krat do 150-krat. Prireditev je bila organizirana v okviru praznovanja občine Škocjan - Knobleharjevo 2022. Lepo je, da v okviru praznika dobijo pozornost tudi krvodajalci, ki z rednim darovanjem krvi prispevajo, da ohranjajo življenja in vračajo zdravje bolnikom.

Navzoče so pozdravili in jubilantom podelili priznanja župan občine Škocjan Jože Kapler, sekretarka OZ RKS Novo mesto Barbara Ozimek ter predstavnica Centra za transfuzijsko dejavnost Novo mesto Irena Pust. Prijetno druženje pa so s svojim programom popestrili učenci OŠ Frana Metelka Škocjan.

Priznanje za 150-krat darovano kri je prejel Viktor Matko, ki je kri redno daroval tudi v tujini, če je tam delal. Vsem prejemnikom priznanj še enkrat iskreno čestitamo in se jim zahvaljujemo za njihovo pripravljenost pomagati drugim.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.