SOBOTNO DOPOLDNE NA ŽUŽEMBERŠKEM DNEVU V ZNAMENJU PREVENTIVE

SOBOTNO DOPOLDNE NA ŽUŽEMBERŠKEM DNEVU V ZNAMENJU PREVENTIVE

21.07.2022

V sodelovanju z občino Žužemberk smo tudi letos v KORK Žužemberk pristopili k občinskem prazniku. V okviru Trških dni smo v soboto, 16. 7. 2022 dopoldne, organizirali preventivne zdravstvene meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v krvi.

Ko so obiskovalci prejeli rezultate meritev, so lahko pristopili na posvet k Nežki Dular, dr. med. Letos so se nam pridružili tudi Saša Štraus iz Centra za transfuzijsko dejavnost Novo mesto, ki je določala krvne skupine tistim, ki je še niso poznali. Člana ekipe prve pomoči CZ Občine Žužemberk Jani in Nataša Kranjc sta prikazala osnove prve pomoči z oživljanjem z AED.
Pri sami izvedbi dogodka so jim prijazno pomagali upokojeni medicinski sestri Ivanka Struna, Vida Škrbe, pridružila se jima je še aktivna diplomirana zdravstvenica Mateja Novak.

Po številčnem obisku sodeč krajani lepo in radi skrbijo za svoje zdravje.

 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.