PONOSEN MILAN GORŠIN 110-TIČ DAROVAL KRI

PONOSEN MILAN GORŠIN 110-TIČ DAROVAL KRI

04.08.2022

Danes, 4. avgusta 2022,  je Milan Goršin iz Križev pri Malem Slatniki na Centru za transfuzijsko dejavnost Novo mesto že 110-tič daroval kri. Na to, da je krvodajalec, ki je dosegel tako veliko število darovanj, je odkrito ponosen. Prvič je odšel na odvzem krvi skupaj s svojimi sodelavci in prijatelji, nato je s tem nadaljeval v času služenja vojaškega roka. Bil je v različnih službah, ki so mu, ene bolj druge manj, omogočale odhode na darovanje krvi. Ko je delal v turnusih je bilo to več ali manj onemogočeno, je povedal Milan. Zdaj je že štiri leta v zasluženem pokoju, a mu ni dolgčas, saj doma dela na manjši kmetiji. Njegovi krvodajalski poti sledi tudi sin. Kri bo daroval, dokler mu bo zdravje služilo, oz. do starostne omejitve.

Milanu Goršinu so čestitali sekretarka OZ RKS Novo mesto Barbara Ozimek, predsednica KORK Mali Slatnik Alenka Papež in predstavnica CTD Novo mesto.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.