DELAVNICA MOJ PAMETNI TELEFON: IKT USPOSABLJANJE NA NOVOMEŠKEM RDEČEM KRIŽU

DELAVNICA MOJ PAMETNI TELEFON: IKT USPOSABLJANJE NA NOVOMEŠKEM RDEČEM KRIŽU

24.06.2022

Na OZ RKS Novo mesto že nekaj časa izvajamo brezplačne izobraževalne delavnice digitalnih veščin za vse generacije. Udeležencem preko brezplačnih delavnic omogočamo stik z modernimi tehnologijami, med njimi tudi z mobilno telefonijo. Skokovit in hiter razvoj le-te večini uporabnikom prinaša številne prednosti, povezane z novimi vsebinami in storitvami. Udeleženci se seznanijo s praktično in koristno rabo pametnih telefonov, ki jim olajša komunikacijo in na ta način dviguje kvaliteto življenja. V sproščenem okolju spoznavamo operacijski sistem, osnovne in napredne funkcije svojih telefonov ter se na zabaven način naučimo kaj novega.

Na brezplačne delavnice se je potrebno predhodno prijaviti na telefon: 07/60 00 670 oziroma po elektronski pošti: ms.ozrknm@gmail.com
Delavnico izvajamo v sklopu projekta e-RK pomoči, ki ga podpira Ministrstvo za javno upravo in ga izvajamo od začetka leta skupaj z OZ RKS Cerknica in OZ RKS Ptuj.

 
 
 
 

TRR SKLADA ZA POMOČ LJUDEM V STISKI:

SI56 0297 0025 9477 202

 
 
 

Naročanje na odvzem krvi

Vsak delovni dan od 11. do 15. ure

Tel:01/ 543 83 40 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Založba RK

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.