PREDAVANJE »KO OSTANEŠ SAM« V STRAŽI

PREDAVANJE »KO OSTANEŠ SAM« V STRAŽI

21.07.2022

V ponedeljek, 11. 7. 2022 ob 18h, je v prostorih Dnevnega centra vseh generacij v Straži potekala delavnica Ko ostaneš sam, ki sta jo izvedla Slovensko društvo Hospic OO DPBK in Območno združenje RKS Novo mesto. Delavnice se je udeležilo 19 udeležencev od tega 14 aktivnih prostovoljk KORK Straža.

Na delavnici je društvo Hospic predstavilo načine pomoči ljudem, ki so se srečali z izgubo bližnjega, Območno združenje RKS Novo mesto pa možnosti vključevanja prostovoljcev v integrirano mrežo paliativne oskrbe. Ob koncu delavnice smo se dotaknili tudi načinov pomoči svojcem umirajočih ter drugih oblik pomoči umirajočih in njihovih svojcev.

Delavnica je potekala v okviru projekta: Integrirana mreža paliativne oskrbe in NVO in je v višini 80% sofinanciran iz sredstev Evropskega Sklada za regionalni razvoj, program CLLD.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.