Popularne novice

Najava zaključnega dogodka programa socialne aktivacije

30.08.2022

Z zaključkom zadnje, pete, skupine programa socialne aktivacije, dobiva svoj epilog tudi celotni projekt, ki ga sofinancirata MDDSZ in Evropski socialni sklad.

V ta namen smo skupaj s projektnimi partnerji, Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj, in soorganizatorjem dogodka, Razvojno izobraževalnim centrom Novo mesto, pripravili zaključno konferenco, ki bo potekala jutri, 31 . 8. 2022 ob 10. uri, v Kulturnem domu v Črnomlju.
V lokalnem okolju smo omenjene organizacije v obdobju dobrih dveh let izvajale programe socialne aktivacije MOST – Motivacija, odgovornost, sprememba, trajnost in Aktiviraj se v Novem mestu in Črnomlju. Vključenih je bilo skupno 300 oseb, izvedenih 20 programov.
Na konferenci bomo predstavili aktivnosti, ki smo jih izvajali tokom projekta in rezultate ob koncu projekta, pri tem nam bodo pomagali tudi gostje iz organizacij s katerimi smo tekom programa sodelovali. Na dogodek pa smo povabili tudi udeležence programov, ki bodo s prve roke predstavili učinke socialne aktivacije.

Na razgledni ploščadi kapiteljske cerkve
Nazaj na seznam
202 otroka lažje v novo šolsko leto s pomočjo...
Nazaj na vrh