Popularne novice

Tradicionalno srečanje prostovoljcev sosednjih krajevnih organizacij RK

07.11.2022

Zadnjo sredo v oktobru, smo aktivistke KORK Bršljin, Bučna vas in Prečna prav prijetno izkoristile za druženje. Sredino sončno popoldne smo se zbrale na našem, zdaj že skoraj tradicionalnem srečanju, saj smo se zbrale že šestič.

Ideja je pred leti prišla s strani predsednice Marte iz KORK Bršljin, obe z Marijo predsednico KO RK Bučne vasi, sva bili takoj navdušeni nad to idejo. In tako so se pričela naša srečanja. Malo se pomenimo med seboj, se bolje spoznamo in si izmenjamo izkušnje, ki jih prinaša naše poslanstvo. Vsakič skušamo narediti en krajši sprehod, da smo malo v naravi in da spoznamo okolico gostitelja. Srečanje vsako leto organizira druga KORK.

Letos smo bile na vrsti za organizacijo srečanja aktivistke iz Prečne. Zbrale smo se pred našim Krajevnim domom in se odpravile na sprehod do Konjeniškega centa v Češči vasi, kjer je poleg njega na novo urejena tudi sprehajalna pot za slepe in slabovidne. Tu smo imele krajši postanek in skupen klepet. Odpravile smo se nazaj proti našemu izhodišču, kjer sta nam lepo pripravila omizje in spekla jedi za našo skupno malico, Miran in Roman. Sladke in slane dobrote, pa so seveda kot običajno napekle naše aktivistke.

Vsem se iskreno zahvaljujem za pomoč in sodelovanje in seveda vsem aktivistkam sosednjih KORK-ov za udeležbo na srečanju. Mislim, da se boste vse strinjale z mano, da smo se imele lepo. Kratko in sladko, bi lahko rekli. Hvala vam vsem in nasvidenje prihodnje leto.

Delitev oblačil in obutve
Nazaj na seznam
30 otrok na jesensko letovanje na Debeli rtič
Nazaj na vrh