VREDNOTE HUMANOSTI ZA DEVETOŠOLCE NA OŠ BRŠLJIN

VREDNOTE HUMANOSTI ZA DEVETOŠOLCE NA OŠ BRŠLJIN

08.10.2021

Covid-19 je v dveh letih okrnil marsikatero dejavnost za mlade na Območnem združenju RKS Novo mesto, zato smo bili veseli povabila Osnovne šole Bršljin, da za devetošolce pripravimo delavnico Vrednote humanosti. To je ena izmed delavnic, ki jih izvajamo za mlade od vrtca do vseh razredov osnovne šole.

V torek, 5. 10. 2021, sta imela oba 9. razreda na OŠ Bršljin naravoslovni dan in ena od dejavnosti je bila naša delavnica. V dveh šolskih urah smo učencem na kratko predstavili Rdeči križ, pokazali film o dejavnostih mladih na novomeškem RK, izvedli delavnico o strpnosti in intervju s Saro, ki je v Slovenijo prišla iz Srbije. Učenci so aktivno sodelovali, na koncu pa smo jih povabili, da se nam pri letošnjih dejavnostih pridružijo.

Delavnico so izvedle prostovoljke Sara Milanović s SŠGT Novo mesto, Eva Žagar z Gimnazije Novo mesto in Nuša Rustja z OZ RKS Novo mesto.

Foto: OŠ Bršljin

 
 
 

TRR SKLADA ZA POMOČ LJUDEM V STISKI:

SI56 0297 0025 9477 202

 
 
 

Naročanje na odvzem krvi

Vsak delovni dan od 11. do 15. ure

Tel:01/ 543 83 40 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Založba RK

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.