Popularne novice
<em>Sklad za pomoč </em>ljudem v stiski

Sklad za pomoč ljudem v stiski

Sklad za pomoč ljudem v stiski smo ustanovili leta 1999. Namen sklada je zbiranje sredstev za pomoč posameznikom in družinam za nujne življenske stroške. Z zbranimi sredstvi kupujemo prehrambene pakete, plačujemo nujen življenjske stroške, krijemo šole v naravi, letovanja otrok šolsko prehrano in šolske potrebščine.

20 letnica Sklada za pomoč ljudem v stiski

Oktobra 2019 smo obeležili 20 let sklada s sloganom Nisi sam. Pripravili smo razstavo največjih humanitarnih akcij, izdali bilten s predstavitvijo 20-letnega delovanja in podelili 11 izjemnih priznanj – glavnemu pokrovitelju sklada, naj donatorjem in vsem štirim predsednicam sklada. Decembra pripravljamo dobrodelno dražbo umetniških slik, tudi leto 2020 posvečamo dejavnostim, ki bodo obogatile sklad.


20 letnica Sklada za pomoč ljudem v stiski
Zbiranje sredstev za pomoč posameznikom in družinam

Zbiranje sredstev za pomoč posameznikom in družinam

Naslov:
RKS - OZ Novo mesto
Ulica Slavka Gruma 54a
8000 Novo mesto

TRR: 0297 0025 9477 202, BIC banke: LJBASI2X

Namen: Sklad za pomoč ljudem v stiski (CHAR – dobrodelno plačilo)

Referenca: SI 00 903002

Vsa darovana sredstva so 100% porabljena za pomoči ljudem v stiski. Pokličete nas lahko na telefonsko številko: 07/39 33 120  ali pišete na novo-mesto.ozrk@ozrks.si.

Pokrovitelj Sklada za pomoč ljudem v stiski je Krka, d.d., Novo mesto.

Dokumenti

Lahko darujete sredstva v Sklad za pomoč ljudem v stiski tudi namesto daril ali cvetja na grob, zato imamo priložnostne vizitke, s katerimi obvestite prejemnike. 

Pokličite nas na tel. št.: 07 3933120.

Dokumenti
Pomagajmo ljudem z našega območja

Pomagajmo ljudem z našega območja

Namesto v državni proračun lahko 1 % dohodnine namenite v Sklad za pomoč ljudem v stiski. Zakon o dohodnini določa, da se do 1 % dohodnine, odmerjene od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje humanitarnih programov.

Vabimo vas, da se odločite za izpolnitev obrazca in ga posredujete na Območno združenje RKS Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 54a, Novo mesto.

Zloženka - Sklad za pomoč ljudem v stiski

Nazaj na vrh