26. PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI CZ IN RK DOLENJSKE REGIJE

26. PREVERJANJE USPOSOBLJENOSTI EKIP PRVE POMOČI CZ IN RK DOLENJSKE REGIJE

16.06.2022

Vabimo vas, da si ogledate usposobljenost devetih ekip prve pomoči CZ in RK Dolenjske regije, v soboto, 18. junija 2022, od 8.00 do 12.00 v Šentjerneju. Ekipe bodo znanje nudenja prve pomoči preizkusile na treh delovnih mestih, ki so razporejena po središču Šentjerneja.

Vabimo vas tudi na meritve zdravstvenih indikatorjev (krvnega tlaka, sladkorja in holesterola v krvi) v organizaciji OZ RKS Novo mesto in KORK Šentjernej. Predstavila se bosta tudi NIJZ Novo mesto in PGD Šentjernej.

Člani ekip prve pomoči so prostovoljci, ki krepijo znanje v prvi pomoči v svojem prostem času, da pomagajo, ko pride do množičnih, elementarnih in drugih nesreč. Vabljeni, da se jim pridružite. Prijave prostovoljcev zbiramo na: prvapomoc.rknm@gmail.com

 
 
 
 
 

TRR SKLADA ZA POMOČ LJUDEM V STISKI:

SI56 0297 0025 9477 202

 
 
 

Naročanje na odvzem krvi

Vsak delovni dan od 11. do 15. ure

Tel:01/ 543 83 40 

 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

Založba RK

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.