Popularne novice

12.12.2017: Danes smo v Humanitarnem centru RK Novo mesto organizirali srečanje ob Modri polici v obliki literarne kavarne z naslovom Zgodbe za vse. Sproščeno druženje z veliko obiskovalci kavarne je združevalo vse generacije.

Popestreno je bilo z avtorskimi pesmimi in prozo ter z igranjem harmonike članov literarne sekcije Snovanja DU Novo mesto ter skupine Kreativni. Celoten dogodek s spremljajočimi aktivnostmi so organizirali Kreativni, ki so se tudi odlično predstavili z glasbo, poezijo in prozo, z likovno razstavo slik ter inovativno organiziranostjo Modre police. »Nalili smo si lepih besed, popili čašo pesmi in si napolnili steklenico s kulturo,« je napovedala dogodek voditeljica na začetku. 

Kreativni so prispevali recepte za pecivo, ki so ga tudi napekli za obiskovalce kavarne in jim tudi postregli s sladkim prigrizkom in toplo pijačo. Ob kavici in čaju ter sproščenem klepetu smo pričarali praznično vzdušje. Eleganco kavarne so  pričarali še aranžmaji -  unikatno ročno delo Kreativnih. 

Na koncu so vsi obiskovalci še napisali misli in želje za prihodnje leto, ki smo jih podelili med seboj. Literarna kavarna ZGODBE ZA VSE je bila obiskovalcem tako všeč, da so izrazili željo, da bi jo organizirali še kdaj.

Usposabljanje iz kulinarike in gostinstva pod...
Nazaj na seznam
Nazaj na vrh