Popularne novice

06.03.2018: Prva skupina Kreativnih je zaključila 240 urni program usposabljanja iz kulinarike, gostinstva in turizma. Podeljenih je bilo 15 diplom. Pridobljene spretnosti, znanja in veščine bodo nekomu odprle vrata v novo zaposlitev in bolj zdrav način življenja. Komu? Odločitve so v rokah vključenih.

Skozi teorijo in prakso so udeleženci spoznavali standarde priprave hrane, različne jedi in vse praktično preizkusili v kuhinji Srednje šole za gostinstvo in turizem iz Novega mesta, pri projektnem partnerju Grm Novo mesto - center biotehnike in turizma. Usposabljali so se tudi s področja strežbe in urejenosti ter veščin strežnega osebja.

Na zaključnem posebnem dogodku je bilo podeljenih 15 diplom, udeleženci pa so pridobili znanja in veščine tudi za opravljanje nacionalnih poklicnih kvalifikacij pomočnik kuharja in natakarja. Pod vodstvom strokovnjakov z omenjenih področij je izpod rok Kreativnih v loncih in posodicah ter na krožnikih in v servirnih posodah dišalo, lepo izgledalo in bilo okusno.

Vabilo

Svečani jedilnik

Usposabljanje z modernimi pristopi recikliran...
Nazaj na seznam
Usposabljanje iz kulinarike in gostinstva pod...
Nazaj na vrh